неделя, 26 юли 2015 г.

Красиви и бляскави пръстени

Повечето пръстени, който виждате в магазините са направени от много скъпоценен метал и понякога някой кристал на тях. Те естествено са предвидени за хората, който не искат да се разделят с такава огромна сума пари, просто защото виждат по-добро вложение на тези пари или просто ги нямат. Но има друга категория бижута, която включва прекалено много кристали или прекалено малко метал.

Тези бижута са наистина красиви, обаче са и доста скъпи, тъй като кристалите по тях са или много или големи, което вдига цената им.

Пръстен с камък в коралов цвят.

Изключително красив пръстен. Той задължително се нарежда в графата за „задължителни бижута“. Изглежда уникално на всеки един тоалет, който сложите, във всяка една ситуация, в която попаднете и няма как да не ви забележат. Колкото по-голям е камъкът, толкова по-красив, ще изглежда пръстена ви.
 

Старайте се да не го удряте, защото е изключително лесно да бъде надран и да загуби блясъка си, а с него и ефекта.

Пръстен с формата на пролетен цвят.

Името подсказва за кога е най-удачен. През пролетта всичко цъфти, раззеленява се и става красиво. Тези пръстени символизират точно това, но тъй като говорим за пръстени с много кристали и тук ефектът е същият. В центъра на цветето има много кристали с различни или еднакви цветове и те лъщят на светлината. Просто уникална красота. Също могат да бъдат поставени в категорията за задължителни бижута, който всяка жена трябва да има.

Диско пръстен.
 

Не си мислете, че трябва да нанижете една сива топка на пръста си с дупка в средата. Тези пръстени могат да се носят по всякакви поводи. Без значение, дали ще отивате на кафе с приятелки или на изискана бизнес среща. Още по-удобни са, когато сте на диско. Там няма как да не ви видят с подобна топчица на пръста. В много от случаите представлява тънка основа с голямо количество метал и скъпоценни камъни в горната част. Удобен също за удари. Понякога обаче, изглежда като бучка на пръста ви, а това трябва да се разбере, още докато сте в магазина. Няма как да излезете с този пръстен, ако той изобщо не ви стой.

Пръстен Риц.
 

Този пръстен крещи от всякъде лукс. Направен само за висшите слоеве на обществото, когато купувате този вид пръстени, те винаги са обсипани с кристали или диаманти. Никога не мислете, че можете да минете тънко с този пръстен. Не казваме, че е в класацията „Задължителен пръстен“, но ако някога имате такава сума, то не се спирайте да го закупите.
 
Статията е създадена от екипа на сайта TvoetoBiju.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар