вторник, 2 септември 2014 г.

Бижута за есента

Вече сме месец септември, лятото бързо отминава, макар че множество синоптици смятат, че до ноември и дори декември времето ще си остане все топло, нищо чудно септември да ни се стори кало лятен месец, предвид закъснялото лято и дъждовете през юли. Все пак искаме или не, логичното ще се случи, есента ще дойде с нейните валежи, а после и зимата със сняг. Промяната на времето води до промяна в нашето облекло и настроение, а заедно с това се сменят и модните тенденции що се отнася до бижутата. Както се вижда на пръв поглед, тази есен модерни ще бъдат класическите цветове, като бяло и черно, червено, кафяво и бежаво, златисто разбира се също. Бижута и аксесоари с искрящи и ярки шарки сякаш отстъпват на модели с неутрални и есени цветове, медното и златистото отново са на мода, заедно с различни нюанси на синьото.


Всяка жена, която определя себе си за изискана и модерна знае, че не може да изглежда напълно добре само с нови дрехи, тя се нуждае от специфични аксесоари и подходящи бижута, за да бъде просто съвършенна. По този начин тя ще привлича максимално много погледи и ще загатва за своя вкус и изискани маниери. Сами знаете, че това води до привличането на по-зрели и успели мъже до себе си. Повечето жени имат усет и знаят какво им стои добре и съответно какво трябва да носят по себе си, но има и такива, които понякога имат нужда от съвет, просто да се чувстват по-уверени и сигурни в себе си. Бижутата без значение какви са те, трябва да се избират правилно, за да постигнат своите цели.


За да предадем подходящ акцент на дрехите си е добре да ги комбинираме с определен тип бижута. Според нас е най-добре да заложим на колиета , както и стилни обеци. Що се отнася до цветовата гама, препоръчваме златисто и сребърно покритие. Също така са изключително на мода всякакви бижута с кристалчета и камъчета. Независимо от изменящите се модни тенденции те винаги изглеждат актуално и определено привличат погледи. Изключително нашумели са малките и средните по-размер бижута, всички ги предпочитат, защото са по-нежни и издават скритата красота и топлота на жената. Разбира се, ако искаме да се открояваме много, да впечатляваме и да се запомним, с две думи да сме по-интересни може да заложим на атрактивни и големи бижута, ако пък са и по-цветни, още по-добре.

Понякога е наистина добре да правим експерименти с нашата визия, стига те да са успешни и в границите на нормалното. През есента са на мода всякакви златисти бижута, аксесоари и орнаменти изработени от кожа или пък леко дърво. С помощта на бижутата всички ние можем да запазим усмивката си, дори и през най-студените и мрачни дни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар